Om Natur Keramikk Studio

Natur keramikk studio drives av meg, Lise Kleven. Dekoratør av yrket, men startet endelig for fullt høsten 2022 med å utvikle min lille bedrift. Min interesse for leire har jeg hatt siden jeg var liten, og jeg kan huske at jeg ganske tidlig ble trollbundet da jeg første gang så noen dreie på TV.

Kunst og håndverk har alltid vært en stor del av meg, og jeg har deltatt på mange male og keramikk kurs, samt hatt privatundervisning i dreiing hos ulike keramikere. Jeg har gått deltid på skole for keramikk undervisning hos Scanform AS ved Arild Kristoffersen, samt hatt undervisning i keramikk på kunst og håndverks linje Seljord folkehøyskole. Samlet sett har jeg opparbeidet meg; mange år med erfaring innenfor keramikk faget.

Det er mye som inspirerer meg, blant annet former og vakker interiør fra ulike tidsepoker. Sesong endringer, med alle farger, lys og skygge. Trender er spennende å følge med på, og instagram er selvfølgelig en stor inspirasjonskilde.

Mine produkter er stort sett laget på dreieskive, men det kan være du vil finne produkter som er laget i form av andre teknikker. Felles for de alle er at du vil finne spor av menneskehender, det kan være litt høydeforskjell, avtrykk og andre naturlige ting som skjer under prosessen i f.eks brenning. For meg er det det som beskriver et håndverk.... laget av menneskehender. 

 

  • Lise Kleven Eier av naturkeramikkstudio

  • Tørkeprosess

  • Min arbeidsplass!